Res med Inca Tours – få rabatt på din resa till Peru

Vi här på Rabattkupong 24 försöker ständigt att hitta bra rabattkuponger och andra typer av rabatter. Vi har hittat en rabatt för dig som vill åka till Peru. Genom att du bokar med Inca Tours och betalar via din internetbank, så kan du få rabatt på din resa. Peru är ett mycket vackert land att åka till. Här hittar du bland annat det fantastiska Inkariket. I Peru kan du besöka staden Cusco, inkaruinerna Machu Picchu, Nazca och mycket mer. Det finns även flera tilläggsresor som gör att du kan vandra längs Inkaleden tillsammans med guider och se orter och leder så som Wayllabamba, Pacavmayo, Phuyupatamarca och Wiñaymayna. Slutmålet är det fantastiska Machu Picchu som är den gömda Inkastaden som hittades 1911 av Hiram Bingham. En annan tillägsresa du kan välja är Amazonas djungler. Bäst period att åka är juni-augusti, dock går det att åka året om, men övriga månader är regnperiod.

Inca Tours resor

Med Inca Tours finns det resor till Peru och Inkariket. Du kan ta ett startpaket och sedan välja till paket som tar dig längs Inkaleden, eller till Titicacasjön. Inca Tours har även andra resor inom Latinamerika, så har du redan sett Peru kanske du ska testa Bolivia, Galapagos eller någon av alla andrar resor som erbjuds.

Så vill du uppleva något annat, testa en rundresa i Peru, du kommer inte att ångra dig. Det är ett äventyr du sent kommer att glömma. Ta med dig kameran!

4 Feb 2016